ArcelorMittal - Puntprofiel

Puntprofiel

Puntprofielen

ArcelorMittal levert diverse puntprofielen, standaard zijn deze leverbaar in vier types met een hoogte van 33mm, 55mm, 79mm en 150mm.

Op aanvraag zijn ook andere maatvoering van puntprofielen mogelijkheden, waarbij tevens variatie in profilering mogelijk is.

Deze gevelbekleding wordt zeer veel toegepast bij nieuwbouw, gevelrenovatie en –restyling van o.a. bedrijfspanden, kantoren en scholen. Puntprofielen kunnen zowel verticaal als horizontaal worden gemonteerd en hebben een maximale lengte van 6 meter.

Deze speciale profielbeplating in de vorm van een punt kenmerkt zich door schaduwwerking en biedt de mogelijkheid opvallende aanzichten van de gevel te creëren in combinatie met pakkende kleuren en coatings.

Puntprofielen worden geproduceerd uit voorgelakt staal met een dikte van 0.63 of 0.75 (afhankelijk van toepassing), in diverse coatings en kleuren volgens de Colorissime kleurenkaart van ArcelorMittal Construction.

Puntprofielen van ArcelorMittal zijn ook leverbaar in aluminium, RVS en weervast staal (Indaten). Neemt u voor nadere informatie contact op met één van onze technische adviseurs.

Aantal gevonden producten: 7