ArcelorMittal - Gevel cassette

Gevel cassette

Gevelsysteem Cassettes SP

Het Cassette SP® systeem van ArcelorMittal is een modulair cassette gevelsysteem dat zowel horizontaal als verticaal gemonteerd kan worden. De Cassette SP wordt onzichtbaar bevestigd door middel van omega-profielen op diverse achterconstructies bijvoorbeeld een gemetselde muren, prefab betonnen muren, traditionele binnendozen of het ArchiSol Frame panel systeem.

Het gevelsysteem geeft tevens vrijheid in het ontwerp qua maatvoering (elk element kan afzonderlijk aangepast worden) en met betrekking tot de variabele verticale tussenvoeg, deze is namelijk variabel van 5mm tot 30mm.

Het Cassette SP systeem is leverbaar in voorgelakt staal in diverse afmetingen. Bij horizontale montage is de maximale hoogte 1000mm en de daarbij behorende maximale lengte is 3000mm. Bij verticale montage is de maximale hoogte 2000mm en de daarbij behorende maximale breedte 1000mm.

Het cassette systeem is ook leverbaar in aluminium, RVS en weervast staal (Indaten). Neemt u voor nadere informatie contact op met één van onze technische adviseurs.

Isofran

Het Isofran® systeem van ArcelorMittal is een modulair gevelsysteem dat bestaat uit een stalen buiten- en binnenplaat (beide met een dikte van 0.75mm) met een verlijmde kern. De zijkanten van het Isofran systeem wordt afgewerkt door omgezette kanten waardoor dit gevelsysteem zowel horizontaal als verticaal toegepast kan worden.

Isofran wordt met behulp van omega-profielen onzichtbaar bevestigd op diverse achterconstructies bijvoorbeeld gemetselde muren, prefab betonnen muren of traditionele binnendozen.

Het ontwerp geeft tevens de volledige vrijheid door de variabele verticale tussenvoeg van 0 tot 30mm.

Het Isofran systeem wordt geleverd in voorgelakt staal in diverse afmetingen. De maximale hoogte is 1160mm en de daarbij behorende lengte is 4000mm.

Aantal gevonden producten: 3